Het logo van het homelanding festival: een zwart-wit tekening van dansende mensen, vliegende bier, en een landende helikopter.

Over Homelanding

Homelanding

  • Data: 17 t/m 21 juli 2024
  • Toegang: Gratis
  • Openingstijden: Dagelijks geopend vanaf 15:00u
  • Locatie: Marineterrein Amsterdam

Homelanding is tot stand gekomen door een samenwerking van Cantina Mobilé en Brouwerij Homeland.

Over Brouwerij Homeland

Brouwerij Homeland is in 2016 als een van de eerste, zelfstandige ondernemingen op het Amsterdamse Marine terrein gestart. Vandaar dat elk bier naar oude scheepvaart tradities refereert. Dit avontuur uit zich bij de huidige bemanning in het op ambachtelijke wijze brouwen van vernieuwende bieren, gemiddeld zo’n 25 verschillende per jaar. Brouwerij Homeland heeft talloze prijzen gewonnen met zijn bieren. Zo won de brouwerij tijdens de Dutch Beer Challenge de afgelopen jaren 4 gouden medailles en 4 zilveren medailles en brons bij de Brussels Beer Challenge.

Over Cantina Mobilé

Cantina Mobilé is, naast de moeder van de Rollende Keukens, de naam voor ons wagenpark. De Cantina Mobilé bedenkt en organiseert festivals en evenementen. Ze kan met haar wagen- en tentenpark en vele bevriende contacten in de festivalwereld een totaalpakket bieden van productie tot horeca en programmering. Naast het verzorgen van eten en drinken is onze grootste ambitie: sfeer maken. En daar zijn we met meer dan 30 jaar ervaring erg goed in geworden. Alles wat we doen gebeurt met aandacht en liefde en is gericht op ambiance. Wij zijn professionals in gezelligheid en dit is direct merkbaar.